Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Otaniemessä käynnistyvä saneeraukohde on merkittävä projekti vuodelle 2018 noin 6000 neliömetrin saneeraus työllistää asennuspuoleltamme useamman henkilön koko vuodeksi.

Kehä IV Centerin kolmas liikerakennus valmistui vuoden 2017 lopussa neljännen rakennuksen suunnitelu on käynnissä, alueen kaikki neljä liikerakennusta on käytössä vuoden 2018 lopussa.

Vuosi 2017 oli yrityksellämme kiireen täyttämä liikevaihto nousi vuodesta 2016 noin miljoonalla Eurolla toteutimme mittavan määrän toimistosaneerauksia joiden aikataulut olivat erittäin tiukkoja.

Helsingin Kaupungintalon ravintolasalin saneeraus on käynnistynyt YR-Kiinteistöt toteuttaa sähköteknilliset työt projektiin kevään 2017 aikana.

Kauppakeskus Arabiaan tulevan Prakticum koulun tilojen saneeraustyöt ovat alkaneet toteutamme projektin sähköteknilliset työt alkuvuodesta 2017.

Juva Center liikerakennuksen Espoon Juvanmalmilla sähkösuunnitelu on valmis rakennustyöt alkavat syksyllä 2016 ja kohde valmistuu keväällä 2017.

Lukio Laineen sähköurakan ensimmäinen vaihe Espoon Otaniemessä valmistui elokuussa 2016 toisen vaiheen työt alkavat vuoden 2017 alussa YR-kiinteistöt toteuttaa sähkötyöt molempiin rakennusvaiheisiin.

Sula Center yritysalue on nyt valmis 5 liikerakennusta ja noin 7500 neliömetriä liike- ja tuotantotilaa on valmiina yrityksille. YR-kiinteistöt suunniteli- ja toteutti alueen sähkötekniikan.

Kehä IV Centerin kaksi ensimmäistä liikerakennusta valmistui vuoden 2015 loppuun seuraavien rakennusten suunnitelu on käynnissä rakennustyöt alkavat lähiaikoina. YR-Kiinteistöt toteutaa projektin sähkösuunnitelun ja toteutuksen.

Otaniemen YVS1 yhteisväestönsuojan sähköurakka varavoimalaitoksineen ja muuntamoineen oli haastava projekti tilojen ollessa maan alla, noin 6 000 neliömetrin väestönsuojaosan ja satojen metrien tunneliosuuksien kohde valmistui vuoden 2015 lopulla.